Om löpning

Älskade löpning!

Efter det stod klart för mig att jag inte skulle kunna genomföra Lidingöloppet har jag känt ett avstånd växa mellan oss. Jag har varit arg, rentav sårad. Jag har känt ett behov att distansera mig från dig. Jag har till och med försökt. Men jag har tänkt på dig, undrat hur du haft det. Inte kunnat stänga dörren helt i mitt sinne. Livet är fullt av smärta och förluster, jag vet. Men ibland är det svårt att hantera saker och ge dem dess rätta proportioner. Jag har tänkt en hel del och kämpar med att acceptera livet som det är, inte som jag vill att det ska vara. Till slut har jag fått acceptera att det finns en längtan inom mig som jag inte kan eradikera.

Idag gav jag mig ut igen och tvingades inse hur mycket jag saknat att umgås med dig, kära löpning. Annan träning är roligt och givande, men ingen annan träningsform kan så ge mig frid i både kropp och själ. När jag umgås med dig så känner jag hur mitt inre når en vilopunkt. Man skulle kunna drista sig till att säga att det blir en meningsbärande aktivitet. Du kanske tycker det låter övermaga starkt men jag har svårt att inte vara helt ärlig med dig. Det är helt enkelt ljuvligt att tillbringa tid i ditt sällskap igen. 12 km blev det idag. Helt utan knäsmärta. Så skönt.

Jag tänker att detta ska vara en relation som håller på lång sikt. Att vi ska umgås mer framöver. Så jag ser fram emot att många fler timmar tillsammans och tänker att du är så värd att vänta på. Så möt mig vid parkeringen vid Härlanda tjärn så ger vi oss iväg på nya äventyr.

Annonser

Om marcelaponno

Läkare, pappa, crossfitcoach och författare. Visa alla inlägg av marcelaponno

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: