Halloweenspecial

Man har bara så kul som man gör sig. Igår var det Halloweenspecial på Crossfit Göta. Jag fick hjälp av Clara som i sin 10-åriga entusiasm sminkade pappa vit i ansiktet med svarta ringar under ögonen. Nöjd med mig själv anlände jag till boxen och insåg att jag var den minst utklädda. De andra hade verkligen gått all-in.

Passet var riktigt gott där vi fick värma upp med Medicinbollen. Fyra varv med pullups, utfallssteg, situps, hopp, benböj. Allt med tung boll. Och det var bara uppvärmningen. Sen kom det ansträngande. 100 air squats, 50 armhävningar, 50 boxhopp, 50 push press, 50 telemarkshopp och 50 knees to elbow. Känslan som infinner sig när man köttat klart ett sådant pass är obetalbar. Och alla klarar det. Vi är alla olika snabba och när den sista kämpen är klar så står alla och klappar och hurrar.

Det är något med gemenskapen i Crossfit. Jag vill se den som ställer sig själv på ett gym och lyckas köra lika hårt. En annan faktor är den positiva coachningen. Tränarna på Göta är duktiga och lyckas peppa oss varje gång. Idag känns det i kroppen, tro mig. Happy halloween på er gott folk.

 

Annonser

Om marcelaponno

Läkare, pappa, crossfitcoach och författare. Visa alla inlägg av marcelaponno

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: