Om nuet

20131107-182332.jpg
Allt som oftast i livet följer ögonblick på ögonblick utan närmare reflektion. Man glömmer nuet så fort det är över. Sen ibland händer det. Att en stund kommer då tiden saktar in. Man känner solen. Man hör & ser. Som om sinnena skärps. Tillfälle ges för reflektion & att vara i nuet. Vår kanske största utmaning. Att inte lösa nästa problem eller begrava sig i sin smartphone.

Träning är ett sådant tillfälle för mig. Semester från alla funderingar hjärnan bearbetar. För tillfället två gånger om dagen. Med god mat, sol & skratt däremellan. Då får man passa på. Igår tog vi oss ner till Barceloneta & gick på stranden i Barcelona. Vid en lämplig plats stannade vi och körde dagens lätta pass. Två pass om dagen tar styggt på kroppen. Löpning i sand, armhävningar & benböj i 10 varv. Sen rakt ned i vattnet för att svalka av oss. I november nota bene. Gissa om det var mäktigt?

Att dagen bjöd på PB i Clean & Jerk på 70 kg blir bara en trevlig bonus. Liksom gårdagens Champions League-match mellan Barcelona-Milan på ett fullsatt Camping nou. Men om du ursäktar mig nu ska jag lägga bort min iPad & njuta lite av nuet.

Annonser

Om marcelaponno

Läkare, pappa, crossfitcoach och författare. Visa alla inlägg av marcelaponno

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: