Om Forever Young Crossfit

  
Är i Orlando, Florida med barnen. Vi har det riktigt gott med värme, bad, god mat & många skratt. Kvalitetstid verkligen. När jag är utomlands är ett av de största nöjena att leta upp den lokala Crossfitboxen. Forever Young Crossfit är centralt placerad nära nöjesparken Wetnwild. Den ligger lite avsides i ett fristående hus i skuggan av flera höga hotell. Det första som slår mig är hur ren boxen är. Inget talk på golvet, rena ytor överallt. Pratade med Gabriel, en av coacherna, som skrattade & sa att de var noga med städningen & att det var andra boxar som var slarviga.
Boxen är välutrustad & snygg. Coacherna är välkomnande & det visar sig att en av coacherna faktiskt varit i Sverige på bröllop. Vi pratar kort om skillnaden på länderna. Han tyckte det var mentaliteten som var den stora skillnaden. Vi hann inte gå djupare in i ämnet för morgonens andra klass ska börja & jag ska delta. De hade Wodify så det gick lätt att anmäla sig & betala 20 USD. 
Klockan är 7 på morgonen & solen börjar skymta över trädtopparna. Det doftar som det ska göra i en box. Vi är fyra i klassen som får göra Skin the cat OTM i 10 min efter en rejäl uppvärmning. Det skrattas & pratas friskt och redan under uppvärmingen är jag inbjuden till boxens bowlingkväll senare i veckan. Det är något visst med community-känslan i Crossfit. Gillar’t. 
Dagens Metcon är 20 min OTM av 2 Squat Clean and jerk på 70%. Jag känner av axeln första lyften & bestämmer mig för att skala ner till 60%. Känner mig klen av den långa resan men tar mig igenom hela passet. Som avslutning kör vi mage. 
Kan verkligen rekommendera denna box om du ska till Orlando. Trevliga coacher, fin box & trevliga medlemmar.

Annonser

Om marcelaponno

Läkare, pappa, crossfitcoach och författare. Visa alla inlägg av marcelaponno

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: